Jarte Steel ETUSIVU    KUVAT ja VIDEOT    KONEKANTA    SERTIFIKAATIT    AJANKOHTAISTA    YHTEYSTIEDOT    

 • Jarte Steel Oy valmistaa asiakkaan kuvien mukaisia, hyvin viimeisteltyjä ja laadukkaita säiliöitä ja laitteita. Suunnittelutyössä käytämme laajaa suunnittelutoimistoverkostoa. Lisäksi huomattava osa toiminnastamme koostuu veneteollisuuden alihankintatöistä.

  Ruostumaton teräs taipuu moneksi

  Säiliöt ja paineastiat
  Jarte Steel valmistaa alumiinista, ruostumattomasta ja haponkestävästä materiaalista paineastioita, säiliöitä ja laitteita lääketeollisuuden, elintarviketeollisuuden, kemianteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin.
  Säiliöitä valmistetaan lääke- elintarvike-, kemian- ja puunjalostusteollisuudelle.

  Paineastiat valmistamme alumiinista, ruostumattomasta teräksestä sekä haponkestävästä teräksestä. Suurin paineastia tilavuudeltaan on 20 kuutiota. Käyttöpaineeltaan suurimmat paineastiat ovat 210 bar. Kaikki hitsaajamme ovat CE-merkinnästä johtuen suorittaneet luokkahitsauksen. Pätevöitetyt hitsaajamme noudattavat mentelmäkokeilla vahvistettuja hitsausohjeita. Jarte Steel Oy:llä on CE-merkitäoikeus HST-, RST- ja AL-materiaaleille.

  Koelaitteet
  Valmistamme myös teollisuuden ja tutkimuslaitosten tarvitsemia koelaitteistoja, sekä Pilot-mittakaavan mukaisia tuotantolaitteistoja. Toimitukseen sisältyy laitteisto täysin valmiina ja asennettuna. Koelaitevalmistuksen merkittävimpiä asiakkaita on Valtion teknillinen tutkimuslaitos, VTT.

  Lisäksi kauttamme onnistuvat erilaiset hitsaukset, ohutlevytuotteet sekä kuljettimet.

  Veneteollisuuden alihankinta - vahvaa osaamistamme

  Korjaus ja huolto
  Valmistamme ja korjaamme alumiiniveneitä vuosien kokemuksella. Toimimme myös Buster-alumiiniveneiden valtuutettuna ja vakuutusyhtiöden hyväksymänä korjaajana sekä osatoimittajana.

  Pystymme toimittamaan valmistamamme Buster-veneiden varaosat tehokkaasti Buster-jälleenmyyjäverkoston kautta. Sovittaessa toimittamme valmistamamme ja korjaamamme tuotteet suoraan asiakkaalle jopa hyllyynkantoperiaatteella. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat Buster-veneiden kaiteet. Tiivis yhteistyö Buster-veneiden kanssa varmistaa laadukkaan huollon lopputuloksen.

  Tarvittaessa kykenemme toimittamaan jopa kokonaisia merialumiinisia veneen runkoja tai alumiiniveneitä valmiiksi varusteltuna ja pakattuna omalla kuljetuskalustollamme suoraan asiakkaalle.

  Lisäksi huollamme veneet, annamme veneilyneuvontaa sekä pidämme yllä kalastus ja vetouistelumahdollisuuksia Töysän Ponnejärvellä.

  Osat ja osakokoonpanot
  Valmistamiamme veneteollisuuden tuotteita ovat merialumiinista valmistetut ohutlevyosat, komponentit ja osakokoonpanot, erilaiset alumiiniputkista ja alumiiniprofiileista valmistetut osat sekä tarvikkeet veneisiin, kuten kaiteet, venetikkaat ja polttoainejärjestelmän osat. Valmistamme myös veneiden ovia ja ikkunoita. Tällä toimialalla suurimpia yhteistyökumppaneitamme ovat Buster ja Bella.

  Käytössämme olevat ajanmukaiset koneet ohutlevyjen leikkaamiseen, särmäämiseen ja hitsaamiseen takaavat laadukkaan lopputuloksen. Tarvittaessa osaamistamme täydentää laaja toimittaja- ja alihankintaverkostomme, joiden avulla kykenemme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja kustannustehokkaasti.
  Toimintajärjestelmämme tukee sekä yksittäis- että sarjatuotantovalmistusta.

  Henkilökuntaa on yrityksessä 14.
     AJANKOHTAISTA
  Jarte Steel Alihankintamessuilla 2017
  ... »